23-08-2017 11:51
Witam
Kilka tygodni temu założyłem konto w Ing. Pierwszym problemem jest brak karty która miała być tydzień po założeniu konta, po przeczekaniu tygodnia karta nie pojawiła się, czy jest możliwość wysłania kolejnej lub dowiedzenia się czy karta w ogóle została wysłana? I drugie pytanie dotyczące konta tym razem, przy logowaniu do konta pojawia się komunikat "Nie udało się pobrać danych Kod błędu: 0000057" po małym rekonesansie po internecie nie znalazłem nic dotyczącego tego kodu błędu. Czy jest to spowodowane nie aktywowaniem karty lub po prostu problem z serwerem banku? I jak naprawić wyżej wymieniony błąd?
Pozdrawiam i dziękuje z góry
24-08-2017 11:18
Skontaktuj się z naszym całodobowym działem obsługi kart i sprawdzimy czy karta została do Ciebie wysłana - 32 357 00 12.
Jeśli chodzi o ten kod błędu, to prawdopodobnie nie wszystkie Twoje dane osobowe lub oświadczenia są uzupełnione. Zadzwoń na naszą infolinię - 32 357 00 69 i również to sprawdzimy.
I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 23-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
21 | |
12 | |
7 | |
6 | |
4 |