Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Pienniądze nie dotarły na konto.

Witam. Wczoraj gdzies kolo godziny 12-13 został do mnie wysłany przelew z chwilowki POLOZYCZKA, konto zostało zweryfikowane w sposob instant i do tej pory srodki nie przyszły na moje konto. czy to mozliwe ze moze byc takie o poznienie i czy srodki dotra bez problemu na konto ?

Odpowiedz
0 Lajków
Sharky
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
15-06-2018
Wiadomość 1 z 3 (5 072 wyświetleń)

Pienniądze nie dotarły na konto.

Witam. Wczoraj w godzinach 12-13 został wykonany do mnie przelew z POLOZYCZKA konto zweryfikowane metoda instant i srodki do tej pory nie dotarły na konto. Czy moga one jeszcze dojsc ? Bo mi sie wydaje ze powinny juz dawno byc na koncie... z gory dziekuje

Odpowiedz
0 Lajków
Sharky
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
15-06-2018
Wiadomość 2 z 3 (5 073 wyświetleń)

Re.: Pienniądze nie dotarły na konto.

Jeżeli czekasz na przelew standardowy w PLN, to powinien do Ciebie dojść do 2 dni roboczych. Takie przelewy przyjmujemy od poniedziałku do piątku (bez dni świątecznych) w 3 sesjach o 11:00, 15:00 i 17:30. Jeżeli nie będzie pieniędzy na Twoim koncie do wtorku, to skontaktuj się z nadawcą tego przelewu.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
683
124
04-09-2015
Wiadomość 3 z 3 (5 069 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy