15-06-2018 14:04
Witam. Wczoraj gdzies kolo godziny 12-13 został do mnie wysłany przelew z chwilowki POLOZYCZKA, konto zostało zweryfikowane w sposob instant i do tej pory srodki nie przyszły na moje konto. czy to mozliwe ze moze byc takie o poznienie i czy srodki dotra bez problemu na konto ?
15-06-2018 14:10
Witam. Wczoraj w godzinach 12-13 został wykonany do mnie przelew z POLOZYCZKA konto zweryfikowane metoda instant i srodki do tej pory nie dotarły na konto. Czy moga one jeszcze dojsc ? Bo mi sie wydaje ze powinny juz dawno byc na koncie... z gory dziekuje
17-06-2018 16:08
Jeżeli czekasz na przelew standardowy w PLN, to powinien do Ciebie dojść do 2 dni roboczych. Takie przelewy przyjmujemy od poniedziałku do piątku (bez dni świątecznych) w 3 sesjach o 11:00, 15:00 i 17:30. Jeżeli nie będzie pieniędzy na Twoim koncie do wtorku, to skontaktuj się z nadawcą tego przelewu.
Mniej więcej od tygodnia prawidłowo działa uzupełnianie pól logowania za pomocą Bitwardena. Nie wiem co prawda kto faktycznie to rozwiązał (Bitwarden czy ING), jednak jeżeli to zmiana po stronie banku
... 13-05-2026Nie będę wam za darmo pomagał w debugowaniu błędu. Scenariusz znacie. Problem występuje zawsze w opisanej sytuacji, od co najmniej kliku tygodni. Możecie go naprawić, albo mieć klienta gdzieś i to ola
... 13-05-2026Ta sytuacja wymaga sprawdzenia. Prosimy o kontakt na czacie w Moim ING oraz o przekazanie dokładnej daty i godziny wystąpienia problemu.
13-05-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |