30-11-2024 19:57
Dobry wieczór,
Dziś cały dzień próbuję otworzyć konto dla sp. z o.o., ale nie mogę przejść dalej niż punkt 4. Wszystkie dane, które wprowadzam, są poprawne, ale po kliknięciu przycisku „Dalej” na etapie „Dane reprezentantów” nic się nie dzieje – ani ładowanie strony, ani wyświetla się błąd. Próbowałem już na telefonie i w innej przeglądarce. Czy ten serwis jest obecnie dostępny?
Wypełniam formularz pod typ linkiem Konto dla spółki - Pakiety dla Firm
01-12-2024 10:26
Nie mamy informacji o awarii tego formularza. Jeśli dalej nie możesz otworzyć u nas konta, to prosimy, skontaktuj się z naszymi specjalistami z Centrum Wsparcia Biznesu na numer 32 357 00 24. Infolinia czynna w dni robocze od 8:00 do 18:00.
Nie wiem, może tak jak jest w pożyczce dla konta indywidualnego. Jak mam pożyczkę dla firm i okres kredytowania nigdy się nie skracał, zmniejszała się najbliższa rata. Czy ktoś może dać jakiś link do
... 01-12-2024Nie mamy informacji o awarii tego formularza. Jeśli dalej nie możesz otworzyć u nas konta, to prosimy, skontaktuj się z naszymi specjalistami z Centrum Wsparcia Biznesu na numer 32 357 00 24. Infolini
... 01-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
12 | |
11 | |
6 | |
4 | |
4 |