22-03-2017 15:59
Obecnie posiadam konto komfort do którego ma dostęp ja i moja żona. Chciałbym jeszcze utworzyć jedno dodatkowe konto które byłoby dostępne tylko dla mnie. Czy za drugie konto musiałbym mieć jakieś opłaty?
23-03-2017 15:10
Jeżeli zdecydujesz się na otwarcie drugiego konta Komfort to Tabela Opłat i Prowizji będzie dokładnie taka sama jak do tego konta, które posiadasz z żoną obecnie. Miesięczne prowadzenie takiego rachunku to kosz 12 zł. Możesz zastanowić się na kontem oszczędnościowym, którego posiadanie nic nie kosztuje. To wszystko zależne jest od tego do jakiego celu chciałbyś przeznaczyć nowy rachunek.
Piszę tu gdyz mam juz dosc ciaglego skladania reklamcji i mrozenia pieniedzy. Od miesiąca bankomaty planet cash - w roznych lokalizacjach - zawsze w taki sam sposob - w trkacie transacji SWE wyplaty s
... 10-06-2026Dzień dobry,
Mam e-terminal ING w programie Polska bezgotówkowa. Umowa zawarta w lutym.
Czy mogę zrezygnować z terminala ? Jak to zrobić? Czy wiążą się z tym jakieś koszty?
09-06-2026
Kolejny raz będę pytał o powiadomienia: czy w aplikacji banku dbającego, podobno, o bezpieczeństwo, nie można uzupełnić powiadomień o szczegóły transakcji? Mam kilka kart na koncie: swoje, dziecka i n
... 09-06-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |