Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Nieważny dowód i blokada konta

Mój dowód stracił ważność. 28 marca bank zablokował mi możliwość wykonywania wszelkich transakcji w tym wypłaty z bankomatu . Do czasu odbioru nowego dowodu zostałam bez środków do życia . Stąd moje pytanie ,czy jeśli dostarczę do placówki zaświadczenie o tym ,że wniosek o dowód został złożony w UM to czy będę mogła wypłacić pieniądze w placówce lub w jakiś inny sposób .
Odpowiedz
0 Lajków
Konopacka22
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
29-03-2023
Wiadomość 1 z 2 (4 116 wyświetleń)

Re: Nieważny dowód i blokada konta

[ Edytowane ]

Jeśli w zaświadczeniu, które posiadasz, jest informacja o tym, że złożyłaś wniosek o nowy dowód osobisty, to możesz udać się do naszego oddziału z obsługą kasową. Poprosimy również o dodatkowy dokument - np. prawo jazdy. W oddziale specjalista sprawdzi, czy wypłata na podstawie takiego zaświadczenia i dodatkowego dokumentu, będzie możliwa. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (4 068 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Oko bonus dodatkowe warunki

Podsumowanie i spełnieniu warunków w bankowości pełnomocnika powinna pojawić się do kilku dni po założeniu. Żeby spełnić warunek promocji, wystarczą 3 logowania do aplikacji.

Do liczby transakcji kart...

27-11-2024
Re.: Uruchomienie transzy - strona sie nie ładuje - security issue

Dzień dobry,
napisz do nas w tej sprawie na czacie, który znajdziesz w aplikacji na dole. Sprawdzimy to. Tutaj nie mamy dostępu do Twojego konta.

27-11-2024
Re.: Kółeczko się kręci

Jeśli logujesz się do bankowości przez przeglądarkę internetową na komputerze, to w ustawieniach wyczyść historię przeglądania lub same pliki cookies. Możesz też skorzystać z przeglądarki w trybie pry

...

27-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy