27-10-2015 12:31
Na co zwracacie uwagę wybierając swoje pierwsze czy kolejne konto? Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
13-11-2015 08:08
Dla mnie przy pierwszym kontakcie przy wyborze konta kolejnego jest przede wszystkim bezpieczeństwo IT dostępu do banku, przejrzystość i funkcjonalność aplikacji dostępu
Potem wszystkie inne: np. prowizja od wypła gotówki lub liczba kart
20-11-2015 11:48
szybkość działania. nie che mi sie czekać na "formalności"
01-12-2015 14:38
1. Koszty "bycia w banku" - opłata za konto, za przelewy, za kartę (wydanie, obsługa, odnowienie)
2. Jakość aplikacji internetowej - funkcjonalność, wygoda korzystania
3. Brak agresywności marketingowej
4. Brak (lub minimum) warunków "jak coś zrobisz, to coś dostaniesz" (np. zwrot opłat za kartę, "warunek aktywności" itp. idiotyzmy)
03-12-2015 16:46
10-12-2015 18:30
Ja, zakładając konto w banku, przede wszystkim zwracałem uwagę na opłaty za kartę do konta, wiadomo - im mniejsza opłata oraz kwota potrzebna do jej uniknięcia tym lepiej.
Po drugie - bardzo ważne było dla mnie również podejście do klienta. Miła i fachowa obsługa to podstawa.
Jako, że często korzystam z bankowości internetowej i aplikacji mobilnej, niesamowicie istotna była także wspomniana już intuicyjność systemu transakcji.
Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter
... 19-11-2024
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
21 | |
12 | |
7 | |
6 | |
4 |