18-02-2023 14:53
Nie widzę gdzie indziej aby można było zadać takie pytanie.
DG, typowa dla "informatyka" na 8,5% ryczałcie. Jak najsprawniej rozliczyć się z US - mając całość danych w księgowośćING ?
Wsparcie w Księgowości ING pozostawia nadal sporo do życzenia - wziąłem na rok na "test" i - nie jest to porównywalne z konkurencją na rynku, ale jakoś da się prowadzić mikro/nano-biznes.
I teraz - jak najsprawniej przekazać dane do US - samemu przepisać kolejne miesiące ? Metoda - trochę nie na 2023r.
Nie mogę się doszukać jakiejś metody na automagiczne przekazanie danych.
mam wersję z samoobliczaniem się tj bez udziału księgowej jako takiej - może już ktoś to przerabiał?
BTW nie ma nigdzie lepszegomiejsca na pytania o księgowość z ING - niestety
20-02-2023 10:34
Na podstawie przysłanej informacji nie wiem jaki dokładnie problem masz na myśli. Proszę, żebyś do nas zadzwonił na numer 32 356 22 23 lub opisał problem na wsparcie@ingksiegowosc.pl
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |