26-07-2017 10:46
Witam,
interesuje mnie czy są jakieś koszty otrzymania przelewu z US na konto walutowe w USD?
Z góry dziękuję za szybką odpowiedź,
Pozdrawiam
27-07-2017 10:06 | Edytowano: 27-07-2017 10:15
Nie pobierzemy opłaty za przyjęcie przelewu na konto walutowe. Informację ile będzie kosztować ten przelewu uzyskasz w banku nadawcy. Jeśli przelew będzie zlecony bezpośrednio w USD na konto w tej walucie to na koncie od razu zaksięgujemy USD. Abyśmy mogli poprawnie zaksięgować przelew prosze podać nadawcy:
Przelewy walutowe księgujemy w dni robocze.
27-07-2017 13:14
28-07-2017 14:28
W zależnosci od wybranego sposobu pobrania opłat
Opcja SHA oznacza, że koszty obciążają zarówno zleceniodawcę jak i odbiorcę transakcji. Opłaty i prowizje banku odbiorcy oraz ewentualnie instytucji pośredniczących pokrywa odbiorca (beneficjent) transakcji, koszty i prowizje ING Banku Śląskiego pokrywa płatnik (zleceniodawca) transakcji;
Opcja OUR oznacza, że wszystkie koszty, tj. opłaty i prowizje banku odbiorcy i ING Banku Śląskiego S.A. pokrywa zleceniodawca transakcji;
Opcja BEN oznacza, że wszystkie koszty , tj. opłaty i prowizje banku odbiorcy i ING Banku Śląskiego S.A. pokrywa beneficjent transakcji.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
23 | |
12 | |
8 | |
7 | |
6 |