Odpowiedz

Konto w promocjach OKO

[ Edytowane ]

Czy po utworzeniu konta w promocji wraz z kontem OKO i spełnieniu wymagań dotyczących wykonania 15 transakcji kartą mogę ją zamknąć i zrezygnować z niej ? Bonus i promocyjne oprocentowanie zostanie naliczone ? Konto docelowo ma służyć tylko do oszczednosci i chciałbym uniknąć oplata za kartę.

Odpowiedz
0 Lajków
Konrad92
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
23-07-2025
Wiadomość 1 z 6 (2 168 wyświetleń)

Re.: Konto w promocjach OKO

Tak. Oprocentowanie naliczy się automatycznie w dniu zakończenia promocji wprost proporcjonalnie do wkładu i okresu aktywnych pieniędzy. Nie poniesiesz opłaty karty, a zamknięcie jest jednoznaczne z rezygnacją karty więc nie musisz dokonywać dwóch czynności.

Ps żeby nie płacić 20 zł za niekorzystanie z karty w drugim i trzecim miesiącu mogłeś od razu wybrać opcję 15 transakcji blikiem, który jest bezpłatny lub poszukać oferty bez wymogu płatności.
Odpowiedz
0 Lajków
Heheszek
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
7
2
10-02-2025
Wiadomość 2 z 6 (2 097 wyświetleń)

Re.: Konto w promocjach OKO

Warunkiem otrzymania bonusu za założenie konta bylo założenie konta z kartą.
Odpowiedz
0 Lajków
Konrad92
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
23-07-2025
Wiadomość 3 z 6 (2 065 wyświetleń)

Re: Re.: Konto w promocjach OKO

W promocji Otwartego Konta Oszczędnościowego z Bonusem na Start lub w ofercie Otwartego Konta Oszczędnościowego Bonus nie wymagamy posiadania karty płatniczej. 15 transakcji możesz zrobić też blikiem, zgodnie z warunkami promocji.

W innych ofertach promocyjnych faktycznie karta może być wymagana. Jeśli chciałbyś sprawdzić szczegóły, najlepiej jakbyś skontaktował się z nami na czacie w Moim ING 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
563
125
04-09-2015
Wiadomość 4 z 6 (2 012 wyświetleń)

Moze nie do końca dobrze sformułowałem pytanie, bo dotyczy ono tez promocji mobili zyskują.

Załóż konto bankowe i odbierz 500 zł w promocji

do 30 lipca 2025 r. złóż wniosek o konto Direct wraz z Otwartym Kontem Oszczędnościowym (OKO) i kartą do konta. Kartę możesz też zamówić później, już w Moim ING. Zrób to do 30 lipca, żeby spełnić warunek promocji.
Załóż konto w aplikacji Moje ING (wybierz opcję „Załóż konto”).

Od 5 czerwca 2025 r. do 30 lipca 2025 r. – zamów Kartę podczas składania wniosku
o otwarcie Konta lub po zalogowaniu się do Mojego ING.

Odpowiedz
0 Lajków
Konrad92
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
23-07-2025
Wiadomość 5 z 6 (2 002 wyświetleń)

W aktualnej edycji promocji "Mobilni zyskują" należy do dnia wypłaty nagrody posiadać konto osobiste, konto oszczędnościowe i kartę. Nagrody wypłacamy między 31 października a 13 listopada na konto oszczędnościowe, na którym saldo bieżące na dzień 30 października powinno wynosić co najmniej 500 zł.

Karta kosztuje 10 zł, ale możesz uniknąć tej opłaty, jeśli w cyklu rozliczeniowym (29 dzień jednego miesiąca do 28 dnia kolejnego miesiąca), będziesz płacić kartą w sklepach stacjonarnych i internetowych na minimum 300 zł. Nie wliczamy tutaj Blika, operacji gotówkowych.

Jeśli otworzysz konto w promocji wraz z kontem oszczędnościowym bonus na start, to podstawowe oprocentowanie wynikające z umowy 1,5% wypłacimy na początku kolejnego miesiąca. Wyrównanie do promocyjnego oprocentowania, wypłacimy dopiero po zakończeniu promocji i sprawdzeniu tego, jakie warunki zostały spełnione. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
94
11
19-05-2022
Wiadomość 6 z 6 (1 989 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy