26-01-2016 22:21
1. Potrzebowałem dla potrzeb banku w Kanadzie potwierdzenia autentyczności mojego podpisu, na druku który mi przysłali. W ING mi odmówili. Poszedłem do Deutsche Bank - no problem. Jestem starym klientem ING prywatnym i firmowym.
2. Potrzebowałem kilka tysięcy złotych na nowe autko dla żony. Niestety nie miałem w ING zdolności kredytowej. W Milenium chcieli mi dać dwa razy wiecej niż potrzebowałem. Jestem starym klientem ING prywatnym i firmowym.
3. Mam Meśka w ING Lease, pomyliłem jednego razu przelewy i dostali kilkaset złotych mniej niż wynosiła rata. Dostałem kilka pism na papierze z wielkim czarnym krukiem, zapłaciłem kilka karnych opłat za te pisma, płciłem odsetki od odsetek. A wystarczyło raz zadzwonić że wpłyneło za mało (jak już mi sie kiedyś zdarzyło w innej firmie leasingowej). Na moje pisemne pytanie czemu mnie tak traktują ING odpisało że taką mają procedyrę. Jestem starym klientem ING prywatnym i firmowym.
Procedury ING mi nie odpowiadają. Nie lubię być traktowany po chamsku.
27-01-2016 10:37
31-01-2016 21:25
miałem w ING lokaty złotówkowe, już nie mam
miałem w ING rachunek dewizowy, już nie mam
miałem w ING lokaty dewizowe, już nie mam
przez konto firmowe w ING przechodziły transakcje mojej firmy, juz nie przechodzą
- jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.
06-03-2022 12:43
- podejście ING Lease podczas podpisywania umowy, jest nader miar uprzejme, elastyczne, po sfinalizowaniu leasingu (umowa z 2018r.) do dnia dzisiejszego, pojęcia nie mam kto jest opiekunem jej obsługi, z którym każą się kontaktować w razie jakichkolwiek problemów.
Niestety żeby przebić się do ludzkiego podejścia, przez ligę robotów, które mają imiona i nazwiska, trzeba mocnej psychiki, podpartej lekami (w moim przypadku) i tu trzeba podkreślić, że za uzyskaną pomoc, trzeba słono zapłacić, aktualnie proszę o wznowienie wypowiedzianej i człowiek w imieniu ING, stwierdził że pierwszej kolejności muszę oddać przedmiot leasingu, pojazd niezbędny do prowadzenia działalności i że jestem oszustem, dwukrotnie już pokrywałem wobec ING koszty takiego wznowienia-mam nadzieję, że i tym razem uda mi się, uratować miejsce pracy i zarobić ING.
Pozdrawiam serdecznie Achim Tomiczek
07-03-2022 13:54
@Achim Specjaliści chcą bliżej przyglądnąć się Twojej sprawie, ale w tym przypadku potrzebujemy NIP firmy lub numer Twojej umowy leasingowej.
mogli w jakiś sposób poinformować, niekiedy są komunikaty o ew. przerwach lub awariach
07-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
23 | |
12 | |
8 | |
7 | |
6 |