Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Brak uprawnień do obciążania rachunku

Hej,

Może ktoś z Was będzie wiedział co jest przyczyną blokady rachunki i brak możliwości wykonywania jakichkolwiek transakcji? Dodam, że rachunek oszczędnościowy nie jest zablokowany, tylko główny. Na infolinii przyjeli reklamację i mam oczekiwać na odpowiedź. Niestety nie mogę podejść do oddziału ponieważ znajduję się za granicą.

Odpowiedz
0 Lajków
tenteges
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
28-01-2017
Wiadomość 1 z 3 (8 511 wyświetleń)

Re.: Brak uprawnień do obciążania rachunku

Zajęcie komornicze?

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 3 (8 451 wyświetleń)

Re.: Brak uprawnień do obciążania rachunku

Ciężko mi się odnieść do tego co może być powodem blokady o której piszesz. Jeżeli złożyłeś w tym temacie reklamację to proszę Cię o cierpliwość. Nasi analitycy na pewno udzielą Ci odpowiedzi. Przez forum nie jestem w stanie tego sprawdzić.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
229
12-10-2015
Wiadomość 3 z 3 (8 436 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Witam. W lutym zapłaciłem pierwszą ratę. Chciał bym nadpłacać kredyt co miesiąc po 1000 zł i zmniejszać lata do spłaty . Ratę mam 1360 zł. Na próbę nadpłat nadpłaciłem 100 zł. W aplikacji wybrałem opc...

17-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy