Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Brak uprawnień do obciążania rachunku

Hej,

Może ktoś z Was będzie wiedział co jest przyczyną blokady rachunki i brak możliwości wykonywania jakichkolwiek transakcji? Dodam, że rachunek oszczędnościowy nie jest zablokowany, tylko główny. Na infolinii przyjeli reklamację i mam oczekiwać na odpowiedź. Niestety nie mogę podejść do oddziału ponieważ znajduję się za granicą.

Odpowiedz
0 Lajków
tenteges
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
28-01-2017
Wiadomość 1 z 3 (8 506 wyświetleń)

Re.: Brak uprawnień do obciążania rachunku

Zajęcie komornicze?

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 3 (8 446 wyświetleń)

Re.: Brak uprawnień do obciążania rachunku

Ciężko mi się odnieść do tego co może być powodem blokady o której piszesz. Jeżeli złożyłeś w tym temacie reklamację to proszę Cię o cierpliwość. Nasi analitycy na pewno udzielą Ci odpowiedzi. Przez forum nie jestem w stanie tego sprawdzić.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
229
12-10-2015
Wiadomość 3 z 3 (8 431 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Płatności telefonem przez aplikację ING

Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się

...

16-02-2025
Re.: Hasło maskowane - pozwólcie nam je wyłączyć!

ING jako bank chwalę, za komunikację, relatywnie dobry UI,

ale z minusów to zazwyczaj ostrzegam przed tym maskowanie.

Rozumiem, że dla większości ludzi to jest dobry dodatkowy mechanizm bezpieczeństwa

...

16-02-2025
Problem z logowaniem do Moje ING po dodaniu nowego telefonu

Witam, Wczoraj dodałem nowy telefon do aplikacji Moje ING, otrzymałem SMS-a, że ze względów bezpieczeństwa moje bankowość internetowa została zablokowana. Próbowałem ją odblokować, ale pojawiał się bł

...

14-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy