17-01-2018 23:47
18-01-2018 23:57
Zadłużenie powinieneś spłacić tak szybko jak to możliwe. Od wykorzystanej kwoty naliczymy odsetki w wysokości 10% w skali roku za okres czasu w którym będziesz utrzymywał zadłużenie. Na przyszłość warto sprawdzać saldo swojego konta, jeżeli nie jesteś pewien czy masz na nim odpowiednią ilość pieniędzy na pokrycie zakupów. Możesz również na wszelki wypadek skorzystać z płatności przy pomocy kodu PIN. Dzięki temu podczas wykonywania transakcji od razu zweryfikujemy czy na Twoim koncie są pieniądze pozwalające na wykonanie zakupu.
Ze względów bezpieczeństwa możemy poprosić o dodatkowe informacje na temat transakcji. Więcej informacji na ten temat możesz znaleźć na naszej stronie tutaj: https://www.ing.pl/o-banku/kyc-poznaj-swojego-klienta
... 25-03-2026Jestem prawnikiem i chcę odświeżyć swoje zdjęcie profilowe oraz zdjęcia na stronę kancelarii. Jakie wskazówki dotyczące stroju i przygotowania do sesji portretów biznesowych są najważniejsze dla kogoś
... 25-03-2026Dzień dobry, czy ING podtrzymuje swoją politykę sugerowania osobom korzystającym ze swoich usług w co mogą a w co nie powinni inwestować, gdzie i komu przelewać SWOJE pieniądze? Pytam, bo blokowano mi
... 25-03-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |