Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

BLOKADA PIENIEDZY W PLANETCASH Nadarzyn

Witam, w dniu 14.03 wypłacałam gotówkę 4 tys zl z bankomatu w Nadarzynie. Niestety bankomat sie zablokował i nie wydał mi gotówki. Reklamacje złożyłam. Reklamacja miala byc uwzględniona do 3 kwietnia, teraz została przedłużona do 4 maja. Dla mnie sa ta bardzo duze pieniadze które potrzebuje do prowadzenia swojej firmy. Co mogę wiecej zrobic ??
Odpowiedz
0 Lajków
Agata5
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
28-03-2026
Wiadomość 1 z 2 (88 wyświetleń)

Re: BLOKADA PIENIEDZY W PLANETCASH Nadarzyn

Przykro nam, że miała miejsce taka sytuacja. Prosimy podaj numer reklamacji, prześlemy prośbę o przyspieszenie do odpowiedniego działu. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
500
88
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (11 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Urgent help needed – EUR account blocked right after receiving long-awaited refund

Hello,

I am extremely worried and would really appreciate some advice.

After waiting for almost four months, I finally received a refund from my former bank into my ING EUR business account. This was th

...

29-03-2026
błąd przy zakłądaniu konta

wielokrotnie zamyka się aplikacja lub "utyka" na zdjeciu tyłu dodowdu, jak otzworzyć rachunek bez aplikacji?

r.t.

29-03-2026
Re: BLOKADA PIENIEDZY W PLANETCASH Nadarzyn

Przykro nam, że miała miejsce taka sytuacja. Prosimy podaj numer reklamacji, prześlemy prośbę o przyspieszenie do odpowiedniego działu. 

29-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy