Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Aktualizacja danych osobistych - nowy dowód

Dzień dobry,

upłynął okres ważności mojego dowodu osobistego, mam już nowy i chciałbym dokonać aktualizacji danych.

Wirtualny asystent podpowiada, że mogę wprowadzić serię i numer dowodu osobistego.

W jaki sposób i gdzie mogę wprowadzić serię i numer dowodu osobistego (inne banki udostępniają taką opcję przez aplikację mobilną/www) ?

Jakie funkcje aplikacji mobilnej zostaną wyłączone w związku z brakiem aktualizacji serii i numeru dowodu ?

Pozdrawiam

Paweł

Odpowiedz
0 Lajków
Vengo
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
30-06-2021
Wiadomość 1 z 2 (23 934 wyświetleń)

Re: Aktualizacja danych osobistych - nowy dowód

Witaj,

bez aktualnych danych nie będziesz mógł zakładać nowych produktów, a w ostateczności możemy również wypowiedzieć Ci umowę. Na szczęście zarówno w pełnej wersji bankowości jak i w aplikacji możesz zaktualizować swój dokument. Zrobisz to w zakładce Moje dane > Dane osobiste > Edytuj dane. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
ElżbietaG
Moderator
Moderator icon
139
18
14-12-2020
Wiadomość 2 z 2 (23 881 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Tragiczna jakość obsługi

Po zobaczeniu reklam rachunku osobistego oraz oprocentowania rachunku oszczędnościowego usiłowałem zostać klientem banku.
Jakie było moje zdumienie kiedy próby zdalnego założenia nie przyniosły rezulta...

12-06-2026
Re: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Dziękuję,to juz wiem Emotikon: Szczęśliwy dodatkowy koszt takiej wpłaty 15zl 🤦🏻‍♀️
Bardziej chodzi mi o to,dlaczego tak się dzieje. Widzę,że nie tylko ja mam ten problem,choć wcześniej wszystko działało bez zarzutu.

11-06-2026
Re: Powiadomienia PUSH - zawartość

Dziękujemy za wszystkie sugestie Emotikon: Szczęśliwy

11-06-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy