Odpowiedz

opłata za kartę do Konta Direct

Szanowni Państwo, chciałam się zapytać, kiedy pobierana jest opłata 7 zł za kartę do Konta Direct?

W tabeli opłat i prowizji można przeczytać, że opłata nie jest naliczana, jeśli wykonany karta transakcje za minimum 300 zł miesięcznie. Wliczane są do tej kwoty transakcji bezgotówkowe. Czy pod nazwą "transakcje bezgotówkowe" kryją się jedynie transakcje dokonywane kartą w sklepach, w internecie? Czy również wliczają się w to przelewy?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam serdecznie, Anna

Bubu
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
2
08-03-2016
Wiadomość 1 z 3 (11 939 wyświetleń)

Re.: opłata za kartę do Konta Direct

Do puli transakcji bezgotówkowych wliczają się transakcje kartowe w punktach usługowo-handlowych, oraz płatności internetowe (przy użyciu numeru karty, daty ważności i kodu CVV2). Dodam, że jeśli mowa tutaj o koncie Direct dla klientów indywidualnych, transakcje na 300 PLN powinny być rozliczone do 28 dnia miesiąca.

Pozdrawiam
Dietmar

DietmarW
Były moderator
Były moderator icon
29
10
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (11 908 wyświetleń)

Re.: opłata za kartę do Konta Direct

Dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam, Anna

Bubu
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
2
08-03-2016
Wiadomość 3 z 3 (11 905 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Awaria wpłatomatu - brak pieniędzy na koncie

Dzień dobry,

30 stycznia dokonywałem wpłaty we wpłatomacie na kwotę 10 000 zł. Niestety urządzenie zacięło się, nie reagowało na moje klikanie i ostatecznie zatrzymało gotówkę bez wydruku potwierdzenia

...

07-02-2026
Re: Dodawanie konta z innego banku

Aktualizacja jest taka, że moje zgłoszenie zostało zamknięte i nie ma go nawet w systemie, problem nadal występuje, mamy 5 lutego, do usłyszenia w czerwcu!

05-02-2026
Re: Płatność telefonem

Proszę, przeinstaluj aplikację oraz ustaw kartę Visa ponownie jako domyślną. Jeśli to nie pomoże, to napisz do nas na czacie w Moim ING.

04-02-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy