Odpowiedz

opłata za kartę do Konta Direct

Szanowni Państwo, chciałam się zapytać, kiedy pobierana jest opłata 7 zł za kartę do Konta Direct?

W tabeli opłat i prowizji można przeczytać, że opłata nie jest naliczana, jeśli wykonany karta transakcje za minimum 300 zł miesięcznie. Wliczane są do tej kwoty transakcji bezgotówkowe. Czy pod nazwą "transakcje bezgotówkowe" kryją się jedynie transakcje dokonywane kartą w sklepach, w internecie? Czy również wliczają się w to przelewy?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam serdecznie, Anna

Bubu
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
2
08-03-2016
Wiadomość 1 z 3 (12 355 wyświetleń)

Re.: opłata za kartę do Konta Direct

Do puli transakcji bezgotówkowych wliczają się transakcje kartowe w punktach usługowo-handlowych, oraz płatności internetowe (przy użyciu numeru karty, daty ważności i kodu CVV2). Dodam, że jeśli mowa tutaj o koncie Direct dla klientów indywidualnych, transakcje na 300 PLN powinny być rozliczone do 28 dnia miesiąca.

Pozdrawiam
Dietmar

DietmarW
Były moderator
Były moderator icon
29
10
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (12 324 wyświetleń)

Re.: opłata za kartę do Konta Direct

Dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam, Anna

Bubu
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
2
08-03-2016
Wiadomość 3 z 3 (12 321 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Dodawanie faktury od Mety do ING Księgowość

Dzień dobry,

używam usługi ING Księgowość i mam problem. Zainwestowałam w reklamy na IG i chcę teraz dodać faktury od Mety jako kosztowe. Korzystam ze zwolnienia z VAT, jestem zarejestrowana do VAT UE.

...

17-05-2026
Zapytanie na temat generowania PIT-5L w ING KSIĘGOWOŚĆ przy zmianie formy opodatkowania od 1 styczni

witam, zmieniłem formę opodatkowania miałem w 2025 roku ryczałt obecnie od 1 stycznia mam podatek lliniowy i podczas generowania w programie PIT-5L za miesiąc luty 2026 widnieje mi kwota w pozycji "Sk

...

16-05-2026
Re: Limit darmowych wejść Priority Pass

Zgadza się, obecnie za każde wejście pobierana jest opłata w wysokości 32 USD.

16-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy