Odpowiedz

opłata za kartę do Konta Direct

Szanowni Państwo, chciałam się zapytać, kiedy pobierana jest opłata 7 zł za kartę do Konta Direct?

W tabeli opłat i prowizji można przeczytać, że opłata nie jest naliczana, jeśli wykonany karta transakcje za minimum 300 zł miesięcznie. Wliczane są do tej kwoty transakcji bezgotówkowe. Czy pod nazwą "transakcje bezgotówkowe" kryją się jedynie transakcje dokonywane kartą w sklepach, w internecie? Czy również wliczają się w to przelewy?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam serdecznie, Anna

Bubu
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
2
08-03-2016
Wiadomość 1 z 3 (13 091 wyświetleń)

Re.: opłata za kartę do Konta Direct

Do puli transakcji bezgotówkowych wliczają się transakcje kartowe w punktach usługowo-handlowych, oraz płatności internetowe (przy użyciu numeru karty, daty ważności i kodu CVV2). Dodam, że jeśli mowa tutaj o koncie Direct dla klientów indywidualnych, transakcje na 300 PLN powinny być rozliczone do 28 dnia miesiąca.

Pozdrawiam
Dietmar

DietmarW
Były moderator
Były moderator icon
29
10
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (13 060 wyświetleń)

Re.: opłata za kartę do Konta Direct

Dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam, Anna

Bubu
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
2
08-03-2016
Wiadomość 3 z 3 (13 057 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Pozytywna decyzja kredytowa problem z 1 transzą

Tutaj nie jesteśmy w stanie odnieść się do tej sytuacji. W tej sprawie skontaktuj się bezpośrednio z doradcą, u którego składałeś wniosek.

14-09-2026
Re: Zagubiony terminal

Tutaj nie jesteśmy w stanie sprawdzić szczegółów Twojej sytuacji. Prosimy, abyś złożył oficjalne zgłoszenie w tej sprawie. Możemy je przyjąć na czacie w Moim ING lub na infolinii: 32 357 00 24. Specja

...

14-09-2026
Pozytywna decyzja kredytowa problem z 1 transzą

Dzień dobry, uzyskałem pozytywną decyzję kredytową, ale najprawdopodobniej zostałem wprowadzony w błąd przez doradcę. Sytuacja wygląda następująco:

a) mam pozytywną decyzję 

b) jeszcze kilka dni na pod

...

14-09-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy