16-04-2017 11:29
Witam
Mam następujące pytanie posiadam kartę kredytową z limitem 3000 złotych (nie ruszaną w ogóle tzn. nic nie było jeszcze z niej wypłacone itd). Składam nowy wniosek o limit 5000 złoty i zaznaczam spłatę tej karty kredytowej tak żeby mieć jedną a nie dwie (Oczywiście z tamtej karty mam zero złoty do spłaty). I mam pytanie mój wniosek jest zaakceptowany i moge podpisac umowę na 5000 złoty ale w umowie jest napisane, że udzielam pozowlenia na spłatę poprzedniej kwoty i moje pytanie, gdy podpiszę tą umowę w ingonline to po podpisaniu umowy będę musiał spłacić te 3000 zł, gdyż z karty w ogóle nie wykorzyształem limitu, czy poprostu zamknię mi się ta kartą a będę miał nową kartę z limitem 5000 zł?
17-04-2017 11:00
Przez forum nie mam jak tego sprawdzić. Zależy również od tego jaka informacja została pobrana z Biura Informacji Kredytowej. Jeśli karta kredytowa jest z innego banku to skontaktuj się z nimi w tej sprawie, jeśli konsolidujesz kartę kredytową, którą masz u nas to napisz wiadomość w bankowości internetowej, lub skontaktuj się z nami telefonicznie - 32 357 00 69.
Mniej więcej od tygodnia prawidłowo działa uzupełnianie pól logowania za pomocą Bitwardena. Nie wiem co prawda kto faktycznie to rozwiązał (Bitwarden czy ING), jednak jeżeli to zmiana po stronie banku
... 13-05-2026Nie będę wam za darmo pomagał w debugowaniu błędu. Scenariusz znacie. Problem występuje zawsze w opisanej sytuacji, od co najmniej kliku tygodni. Możecie go naprawić, albo mieć klienta gdzieś i to ola
... 13-05-2026Ta sytuacja wymaga sprawdzenia. Prosimy o kontakt na czacie w Moim ING oraz o przekazanie dokładnej daty i godziny wystąpienia problemu.
13-05-2026