Odpowiedz

Zastrzeżenie karty przy zmianie wizerunku

W dniu dzisiejszym, przy próbie zmiany wizerunku karty pomyłkowo zastrzegłam kartę debetową, która dopiero co została zamówiona. Od tamtej chwili karta cały czas wyświetla się jako zastrzeżona, a nowej nie da się zamówić. Czy jest możliwość, że w najbliższym dniu roboczym będę mogła ją na nowo zamówić czy jest to jakiś większy problem?

Odpowiedz
0 Lajków
cosmicoceans
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
01-10-2016
Wiadomość 1 z 4 (4 769 wyświetleń)

Re.: Zastrzeżenie karty przy zmianie wizerunku

Po zastrzeżeniu karty powinnaś mieć możliwość zamówienia nowej. Spróbuj jeszcze raz w usłudze Moje ING -> Oferta ING -> Karty i płatności -> Karty do kont -> Zaprojektuj swoją kartę. Powinno przerzucić Cię do dotychczasowej usługi ING BankOnLine do zakładki Zamów kartę do rachunku. Z listy wybierz Moja karta Visa Zbliżeniowa. Będziesz mogła ustalić swój wizerunek.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
658
123
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (4 708 wyświetleń)

Co w przypadku gdy na liście wyświetla sie wyłącznie visa NFC i zbliżak, a visy zbliżeniowej brak?
Odpowiedz
0 Lajków
cosmicoceans
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
01-10-2016
Wiadomość 3 z 4 (4 699 wyświetleń)

Chciałabym sprawdzić Twój problem, ale przez forum nie mam dostępu do Twoich danych. Napisz do nas przez usługę internetową zakładka Wiadomości lub zadzwoń 32 357 00 12.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
658
123
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (4 695 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Kredyt hipoteczny

Skontaktuj się w tej sprawie ze specjalistą, który przyjmował Twój wniosek.

18-04-2025
Błędne zaczytywanie danych do Profilu Zaufanego - 2 imiona

Witam.

Mam w dowodzie osobistym 2 imiona i są one również wprowadzone do danych mojego konta osobistego w ING (oba imiona wyświetlają się w danych osobistych mojego konta). Natomiast Profil Zaufany prz

...

18-04-2025
Re.: Cele oszczędnościowe - przelew na cel z innego banku

No szkoda. Przydałaby mi się taka możliwośc, jakiś tag w tytule czy coś. 

18-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy