Odpowiedz

ZŁY PIN

Zapomniałam Pin-u do karty bo dawno z niej nie korzystałam. Albo używam zbliżenia albo wyplacam w oddziale banku. Wbilam juz 3 razy niepoprawny PIN i ja zablokowalam. Teraz mam zadzwonic do DOK i odblokować ale dalej nie mam właściwego PIN-u co w takiej sytuacji robic? Czy musze wyrobić nowa kartę? Wyjeżdżam pojutrze i karta będzie mi potrzebna. Co robic?
smerfetkax
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
1
25-02-2016
Wiadomość 1 z 4 (42 356 wyświetleń)

Re.: ZŁY PIN

Nie musisz znać poprzedniego PIN-u by nadać nowy. Możesz nadać nowy telefonicznie po weryfikacji lub po zalogowaniu w bankowości elektronicznej Emotikon: Szczęśliwy

GrzegorzG
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
78
13
30-01-2016
Wiadomość 2 z 4 (42 344 wyświetleń)

nie znam pinu
Odpowiedz
0 Lajków
zaba00
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
28-04-2017
Wiadomość 3 z 4 (40 428 wyświetleń)

@zaba00 Tak jak psaliśmy już wcześniej:

Nie musisz znać poprzedniego PIN-u by nadać nowy. Możesz nadać nowy telefonicznie po weryfikacji lub po zalogowaniu w bankowości elektronicznej.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 4 z 4 (40 329 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Inteligentne oszczędzanie we wszystkim 2025

Saving money is key in 2025. Here are simple ways to reduce your spending in different areas of your life.

Shopping

• Use discount coupons and cashback.

• Buy in bulk.

• Compare prices online before purchasing.

...

29-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

U mnie też to tyle trwa i terminy pokrywają się z tym co jest na stronie. Na wstępie mój pośrednik od razu mi powiedział, że w ING czas to ok 2 m-cy, więc wiedziałem, że trzeba będzie trochę poczekać.

...

28-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

6 tygodni od złożenia wniosku. Aktualnie wydają decyzję. Termin na umowie przedwstępnej już minął. Teraz to se mogą wydawać decyzję. Hahaha ... dla siebie.

28-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy