Odpowiedz

Warunki uzyskania karty kredytowej

Dzień dobry, chciałbym zawnioskować o kartę kredytową i mam kilka pytań:

1. Jakie dokumenty trzeba przedstawić - czy może to być PIT-11 za 2024 rok? Nie pracuję już u pracodawcy, który wystawił mi PIT-11. Obecnie od 5 miesięcy pracuję u innego pracodawcy na umowę o pracę na czas nieokreślony. Nadmienię tylko, że wynagrodzenie zarówno w poprzedniej jak i w obecnej firmie wpływało/wpływa na moje konto w ING. Jeśli PIT-11 nie jest akceptowany to jakich dokumentów wymaga bank?

2. Jaki jest minimalny okres zatrudnienia u obecnego pracodawcy wymagany przez bank przy wnioskowaniu o kartę kredytową?

Celem wyjaśnienia: chcę zawnioskować o „zwykłą” kartę kredytową z limitem do 20.000 zł, nie interesuje mnie „złota” karta kredytowa.

Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
Inwestor20244
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
08-08-2024
Wiadomość 1 z 2 (2 623 wyświetleń)

Re: Warunki uzyskania karty kredytowej

Dziękuję za zainteresowanie naszą ofertą. Wniosek o kartę możesz złożyć przez swoją bankowość w zakładce Oferta ING > Karty i płatności. Najczęściej decyzja jest od razu lub kolejnego dnia roboczego. U obecnego pracodawcy musisz być zatrudniony co najmniej 6 miesięcy, a ponieważ wspomniałeś, że wynagrodzenie wpływa na konto w ING, to być może nie będziesz musiał dostarczać innych dokumentów. Możemy jednak o nie poprosić i najczęściej jest to zaświadczenie od pracodawcy. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
ElżbietaG
Moderator
Moderator icon
139
18
14-12-2020
Wiadomość 2 z 2 (2 511 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Zauwafne urządzenia przy autoryzacji kluczem U2F / 2FA

1. Takie rozwiązanie działa w aplikacji mobilnej, tam użytkownik może zdecydować, czy chce używać klucza u2f przy każdym logowaniu
2. Jeśli klucz jest dodany do aplikacji mobilnej, to poprosimy o niego

...

21-07-2026
Re: Błąd aktywacji aplikacji na iPad

Dziękujemy za przekazane informacje. Obecnie nie mamy możliwości przeanalizowania logów aplikacji, ponieważ proces aktywacji nie został zakończony. Na podstawie przekazanych informacji wynika, że prob

...

21-07-2026
Re: Problem z płatnościami zbliżeniowymi BLIK

Mam ten sam problem z płatnością.

Ktoś rozwiązał problem?

Xioami Redmi Note. Od 2 tygodni nie mogę płacić telefonem.

Próbowałem wszystkiego!

- myślałem że mi się udało zmieniając z powrotem motyw z ciemne

...

20-07-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy