30-03-2021 21:09
Witam serdecznie,
mam problem, ponieważ niewykorzystany limit karty kredytowej jest uwzględniany w moim saldzie, które wyświetla się na głównym ekranie w Moim ING. Szukałem w ustawieniach, ale nie widzę opcji wyłączenia uwzględniania tej wielkości w saldzie- czy jest ona gdzieś ukryta?
Ewentualnie wiecie może gdzie zgłosić potrzebę takiej funkcji, aby deweloperzy ewentualnie dodali taką opcje?
Z góry dziękuję za pomoc
31-03-2021 21:31
Witaj,
podejrzewam, że piszesz o zakładce ,,Mam". Niestety, ale nie wyłączysz z podglądy kwoty jednego produktu.
W Ustawieniach (po kliknięciu w swój profil) w pozycji Widok możesz jedynie wyłączyć kwotę dostępnych pieniędzy.
Zapisałam Twoją sugestię.
02-04-2021 08:15
Witam serdecznie,
tak- dokładnie o tą zakładkę mi chodziło. Wiem o możliwości wyłączenia pokazywanej kwoty, ale tak jak napisałaś- działa to na całość. A ja chciałbym widzieć swoje saldo, ale bez uwzględniania limitu z karty kredytowej.
Będę bardzo wdzięczny, jeżeli w przyszłości będzie taka możliwość.
Pozdrawiam,
Kamil
02-04-2021 20:57
Zgłosiłam to dalej. Zobaczymy, czy da się podziałać w tym temacie
07-04-2021 07:40
07-04-2021 20:09
Witam serdecznie,
po pierwsze nie chodzi o limit w koncie, a o karte kredytową. Po drugie nie chodzi o widok po kliknięciu w konkretne konto a o widok "Mam ..." pod panelem z okrągłymi wskaźnikami- zaraz po zalogowaniu na telefonie.
Pozdrawiam,
Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
13-11-2024Dziękujemy za opinie, przekazaliśmy to do odpowiedniego działu.
13-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |