Odpowiedz

Tabela Opłat i Prowizji ING Banku Śląskiego Spółka Akcyjna

Tabela Opłat i Prowizji ING Banku Śląskiego Spółka Akcyjna dla osób fizycznych Tekst jednolity stan na dzień 29 stycznia 2016 r 

/ niewłaściwe zapisy wprowadzające w bląd klienta/

Nieprecyzyjne zapisy w Tabeli Opłat i Prowizji w/w

Rozdział I 

b) Wpłata / wypłata gotówkowa, polecenie przelewu, stałe zlecenie, polecenie zapłaty:

1.2. Wpłata gotówki we wpłatomacie Banku

dla konta Direct i pozostałych zapis dot. wysokości opłaty:

zgodnie z Rozdz. III a) pkt. 1.11. co jest pomyłką bo (dotyczy wypłat z bankomatów)

właściwy zapis powinien być :

zgodnie z Rozdz. III a) pkt 1.13 (dotyczy wpłat gotówki  w  wpłatomacie)

Transakcja kartowa - wpłata na rachunek we wpłatomacie Banku

Nasuwa się przy okazji dodatkowe pytanie czy w związku z ppkt. 

usługa nie jest dostępna dla karty Visa NFC. Czy zatem należy wymienić kartę Visa na Debit MasterCard zbliżeniową by dalej za darmo dokonywać wpłat na konto we wpłatomatach...?

Erni
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
5
7
16-11-2015
Wiadomość 1 z 2 (20 092 wyświetleń)

Re.: Tabela Opłat i Prowizji ING Banku Śląskiego Spółka Akcyjna

Dziękuję za czujność. Nanieśliśmy zmiany w Tabeli Opłat i Prowizji poprawiając ten błąd. Kartą płatniczą możesz wpłacać gotówkę we wplatomacie bezpłatnie. Nie dotyczy to karty VISA NFC ponieważ ta usługa nie jest dla niej dostępna.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
540
121
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (20 045 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Wpłatomat źle policzył pieniądze

W dodatku, z tego co widzę na forum nie jestem jedyną osobą, której się przytrafiła podobna sytuacja. Jak widać więc zdarzają się takie sytuacje, nie może być tak, że wpłatomat sobie zjada 2tys., a ba...

15-11-2024
Wpłatomat źle policzył pieniądze

Dnia 7.11.2024 dokonywałam wpłat w bankomacie Skierniewice, ul. Wyszyńskiego 13/15. Miałam naszykowane 3 pliki banknotów: 5300zl, 10 000zl i 10 000zl. 5300zl wpłaciłam pierwsza wpłata, a następnie wło...

15-11-2024
Pula kodów De'Longhi

Cześć,
Chciałbym skorzystać z kodu rabatowego De’Longhi (15%). Niestety, w aplikacji Moje ING widnieje informacja, że pula kodów została wyczerpana.
Czy pula zostanie uzupełniona?
Pozdrawiam

15-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy