17-07-2017 10:52
eśli otworzyć dwa konta (waluty i komfort). jaki wypłata będzie na przelewu (z rachunku walutowego (w dolarach amerykańskich) do komfortu (w PLN)?
18-07-2017 08:37
Jeżeli dobrze rozumiem, to chodzi o przelew między kontami, w tym jedno walutowe.
Przelew zostanie zrealizowany po aktualnym kursie jaki obowiązuje w trakcie jego wykonania.
Po sprawdzeniu kursu użytkownik ma kilka sekund na jego zatwierdzenie.
18-07-2017 10:52
@Yorky Dodam, że za przewalutowanie pieniędzy między własnymi kontami nie pobieramy opłat. Możesz skorzystać z Kantoru, o którym pisze @Konto usunięte - wtedy zrealizujemy przewalutowanie według kursu, który zatwierdzisz. Kantor znajdziesz w Moje ING po wybraniu Usługi i narzędzia, a potem Usługi dodatkowe.
19-07-2017 07:56
Bardzo wygodna obsługa Kantoru w Moje ING i korzystne kursy. Naprawdę duży plus dla Banku!
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |