Odpowiedz

Przelew z karty kredytowej oraz limit płatności zbliżeniowych

Dzień dobry, 

czy zamawiając kartę kredytową przez bankowość internetową będę mógł od razu dokonać z niej przelewu czy muszę czekać na jej otrzymanie?

Czy posiadając kartę debetową VISA mogę ustalić niższy limit płatności zbliżeniowych niż 50 zł?

Pozdrawiam 

Szaman
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
22
2
06-01-2016
Wiadomość 1 z 2 (4 578 wyświetleń)

Re.: Przelew z karty kredytowej oraz limit płatności zbliżeniowych

Dopiero jak będziesz miał fizycznie kartę kredytową i ją aktywujesz możesz zlecić przelew.

Jeżeli chodzi o kartę płatniczą Visa Zbliżeniową, to nie możesz zmienić limitu na transakcje zbliżeniowe. Możesz wyłączyć samą zbliżeniowość:

• przez usługę internetową ING BankOnLine zakładka Karty -> Opcje -> Wyłącz zbliżeniowość,
  • telefonicznie 32 357 00 12 lub
  • w naszym oddziale.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MonikaC
Moderator
Moderator icon
692
125
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (4 539 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Przelew na rachunek techniczny Zbywcy

Dzień dobry Szanowni Forumowicze,

Przepraszam za banalne pytanie, ale chciałbym się upewnić co do jednej formalnej kwestii. Kupiłem nieruchomość (mieszkanie) z rynku wtórnego - 80 % wkład własny, 20 %

...

27-09-2026
Re: Yubico Security Key C NF - błąd: urzadzenie nie obsługuje FIDO2

Rozumiem, dziękuję za informację. Mam 13 dni na ewentualne zwrócenia klucza w przypadku braku możliwości jego użycia w ING.

25-09-2026
Re: Yubico Security Key C NF - błąd: urzadzenie nie obsługuje FIDO2

Ten błąd jest nam znany, pracujemy nad nim. Spróbuj proszę dodać klucz ponownie w przyszłym tygodniu 😊

25-09-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy