29-06-2016 22:31
Witam,
Otóz mój problem polega na tym, że została pobrana z mojego konta opłata za kartę, której fizycznie nie dostałem. Zamówiłem kartę do konta, lecz po 3 tygodniach nie przyszła do mnie, złożyłem reklamację, wyrobiono nową kartę, która również do mnie nie dotarła. W efekcie jestem dwa miesiące bez karty, dodatkow została pobrana ode mnie opłata. Nie wiem ile razy będe musiał jeszcze prosić o kartę, ale czy mogę się starać o zwrot opłaty za kartę, której defacto nie posiadam ?
Pozdrawiam,
Damian
30-06-2016 10:17
Na podstawie reklamacji możesz się zwrócić do nas z prośbą o zwrot opłaty za kartę, której nie otrzymałeś.
Proszę również o kontakt telefoniczny z nami - 32 357 00 12, w celu sprawdzenia kiedy dokładnie ta karta została do Ciebie wysłana.
Dzień dobry,
30 stycznia dokonywałem wpłaty we wpłatomacie na kwotę 10 000 zł. Niestety urządzenie zacięło się, nie reagowało na moje klikanie i ostatecznie zatrzymało gotówkę bez wydruku potwierdzenia
... 07-02-2026Aktualizacja jest taka, że moje zgłoszenie zostało zamknięte i nie ma go nawet w systemie, problem nadal występuje, mamy 5 lutego, do usłyszenia w czerwcu!
05-02-2026
Proszę, przeinstaluj aplikację oraz ustaw kartę Visa ponownie jako domyślną. Jeśli to nie pomoże, to napisz do nas na czacie w Moim ING.
04-02-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 4 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |