Odpowiedz

Opłata za kartę w pierwszym miesiącu po wydaniu

Witam, czy jak w  grudniu zostaniem wydana karta do nowo założonego kota direct i nie wykonam limitu 300 zł zwalniającego z opłaty to zostanie mi pobrana opłata za kartę? Czy pierwszy miesiąc to miesiąc zerowy?

Odpowiedz
0 Lajków
Cologero
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
12-11-2018
Wiadomość 1 z 4 (5 196 wyświetleń)

Re: Opłata za kartę w pierwszym miesiącu po wydaniu

Opłatę za kartę naliczamy dopiero od pierwszego pełnego okresu rozliczeniowego. Trwa on od 29 dnia miesiąca do 28 dnia miesiąca kolejnego. Jeśli założyłeś konto w grudniu, Twój pierwszy pełny cykl rozpocznie się 29 grudnia i będzie trwał do 28 stycznia. W tym okresie powinieneś wykonać bezgotówkowe płatności kartą na sumę 300 zł (200 zł jeśli masz 18-26 lat) aby uniknąć opłaty miesięcznej 7 zł.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
597
127
19-03-2018
Wiadomość 2 z 4 (5 136 wyświetleń)

Czy ta informacja jest gdzieś zapisana w TOiP? Ciężko się tego doszukać.

Odpowiedz
0 Lajków
jurak
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
10
0
12-08-2016
Wiadomość 3 z 4 (4 411 wyświetleń)

Tej informacji nie ma jednoznacznie zaznaczonej w naszej Tabeli Opłat i Prowizji. Przekazałem Twoją sugestię do osób zajmujących się tym tematem w naszym banku. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
231
12-10-2015
Wiadomość 4 z 4 (4 347 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy