04-04-2017 16:53
Witam.
Czy jeśli zamówię nową kartę do rachunku, to czy muszę ją odebrać osobiście czy ktoś inny może odebrać przesyłkę jeśli mnie nie będzie wtedy w domu?
05-04-2017 16:48
Zamówioną kartę płatniczą wysyłamy do Ciebie zwykłym listem na adres korespondencyjny, który widnieje w naszym systemie. Wysłanie karty tym sposobem nie wymaga weryfikacji tożsamości podczas otrzymania przesyłki. Kartę wysyłamy nieaktywną. Kod PIN nadajesz sam przez infolinię naszego banku pod numerem 32 357 00 02 (widnieje on w instrukcji dołączonej do karty) lub w swojej bankowości internetowej Moje ING.
ODMOWA UDZIELENIA KREDYTU powód: odmowa dokonana została, na podstawie: wewnętrznych regulacji Banku.
Czekałem 33dni robocze, zamiast 21. Wnioskowałem o 260 tys na skończenie budowy, pod zastaw hipotek
... 09-05-2026Obecnie aplikacja moje ING robi już zdjęcia (!).. Ale konta dalej nie mogę założyć, zdjęcia dowodu z obu stron robi, tylko jest problem z selfie, wciąż "nie udało się zrobić zdjęcia twojej twarzy", a
... 08-05-2026Ok, dziękuję. Dziś muszę dokonać płatności. Dwa dni temu wpłacałem 1500 i 500, w tym samym terminalu a środki były dostępne po kilku sekundach. Dziś wpłaciłem 800 pln blikiem a nic nie wpłynęło, a pi
... 08-05-2026