Odpowiedz

Nowa karta - odbiór osobisty

Witam. 
Czy jeśli zamówię nową kartę do rachunku, to czy muszę ją odebrać osobiście czy ktoś inny może odebrać przesyłkę jeśli mnie nie będzie wtedy w domu?

Odpowiedz
0 Lajków
mike00
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
1
16-12-2016
Wiadomość 1 z 2 (8 339 wyświetleń)

Re.: Nowa karta - odbiór osobisty

Zamówioną kartę płatniczą wysyłamy do Ciebie zwykłym listem na adres korespondencyjny, który widnieje w naszym systemie. Wysłanie karty tym sposobem nie wymaga weryfikacji tożsamości podczas otrzymania przesyłki. Kartę wysyłamy nieaktywną. Kod PIN nadajesz sam przez infolinię naszego banku pod numerem 32 357 00 02 (widnieje on w instrukcji dołączonej do karty) lub w swojej bankowości internetowej Moje ING.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
231
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (8 304 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Cele oszczędnościowe - błąd przy zapisie

Dzień dobry!
Ostatnio wprowadzone zostały zmiany co do nazwy celów oszczędnościowych. Obecnie nie można używać znaków specjalnych. Jeśli miałam znaki specjalne w nazwie, teraz podczas edycji celu konie...

26-03-2026
Re: kryptowaluty

Ze względów bezpieczeństwa możemy poprosić o dodatkowe informacje na temat transakcji. Więcej informacji na ten temat możesz znaleźć na naszej stronie tutaj: https://www.ing.pl/o-banku/kyc-poznaj-swojego-klienta

...

25-03-2026
Zdjęcie na stronę kancelarii

Jestem prawnikiem i chcę odświeżyć swoje zdjęcie profilowe oraz zdjęcia na stronę kancelarii. Jakie wskazówki dotyczące stroju i przygotowania do sesji portretów biznesowych są najważniejsze dla kogoś

...

25-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy