Odpowiedz

Nowa karta - odbiór osobisty

Witam. 
Czy jeśli zamówię nową kartę do rachunku, to czy muszę ją odebrać osobiście czy ktoś inny może odebrać przesyłkę jeśli mnie nie będzie wtedy w domu?

Odpowiedz
0 Lajków
mike00
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
1
16-12-2016
Wiadomość 1 z 2 (8 007 wyświetleń)

Re.: Nowa karta - odbiór osobisty

Zamówioną kartę płatniczą wysyłamy do Ciebie zwykłym listem na adres korespondencyjny, który widnieje w naszym systemie. Wysłanie karty tym sposobem nie wymaga weryfikacji tożsamości podczas otrzymania przesyłki. Kartę wysyłamy nieaktywną. Kod PIN nadajesz sam przez infolinię naszego banku pod numerem 32 357 00 02 (widnieje on w instrukcji dołączonej do karty) lub w swojej bankowości internetowej Moje ING.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
231
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (7 972 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Niedziałające skróty klawiszowe w polu kwota przy wykonywaniu przelewu

Chciałem zgłosić problem z niedziałającym skrótem klawiszowym w inpucie kwoty przelewu. Na starszej wersji ekranu przelewu działało to bez problemu. Obecnie jedynie to pole nie pozwala użyć skrótu ctr

...

13-01-2026
Likwidacja IKZE przed upływem 14 dni od otwarcia

Czy w przypadku IKZE ma zastosowanie zasada obowiązująca przy umowach zawieranych na odległość, tj. możliwość odstąpienia przed upływem 14 dni od zawarcia bez ponoszenia kosztów? Otworzyłem IKZE oszcz

...

13-01-2026
Re: Stałe oprocentowanie - negocjacje

Dzięki za odpowiedź. Zatem mam rozumieć że można to załatwić na chacie? Wcale nie muszę iść do oddziału o tym rozmawiać?

12-01-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy