Odpowiedz

Nie mogę zamówić karty do konta

Mój problem dotyczy konta Mobi 13-18. Kiedy chcę zamówić kartę to dostaję komunikat, że nie mam konta wymaganego do zamówienia karty lub już taką kartę posiadam.
Zbliżaka otrzymałam bez problemu (został zamówiony w momencie zakładania konta w punkcie)
Odpowiedz
0 Lajków
olissasek
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
05-07-2019
Wiadomość 1 z 2 (6 245 wyświetleń)

Re: Nie mogę zamówić karty do konta

Jeśli jesteś jeszcze niepełnoletnia, to najpierw rodzic powinien wyrazić zgodę na samodzielne zarządzanie przez Ciebie kartami do konta. Może to zrobić w swojej bankowości internetowej (Moje finanse/Konto Mobi 13-18/Wnioski). Dopiero wtedy będziesz mogła sama zamówić dla siebie kartę.

Jeśli rodzic nie wyrazi zgody, to on może dla Ciebie zamówić kartę - osobiście w naszym oddziale.

Pamiętaj proszę, że do swojego konta możesz mieć tylko jedną kartę danego rodzaju, np. jednego zbliżaka i jedną Visę zbliżeniową.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
596
127
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (6 212 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Negocjacja marzy

Dzien dobry,

Jestem w trakcie procesu rozpatrywania mojego wniosku o kredyt hipoteczny w ING - moj wniosek zostal wstepnie zaakceptowany i ING chce udzielic mi kredytu, musze tylko uzupelnic kilka dok

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja nie rozumiem takiego działania. Tak jak by to celowo było robione. Ale może wizerunkowo jako marketingowy element dobrej oferty marżowej się to sprawdza. Potem może mają że już target na kwartał 1

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Problem z ing jest taki, że oni podczas decyzji proszą kilka razy o jakiś dokument co przesuwa termin wydania decyzji o tygodnie.. zamiast zweryfikować w odpowiednim etapie wszystko co później pojedyn

...

01-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy