10-07-2017 07:50
Ale osoby na infolinii już TAK...
28-10-2017 22:19
Witam, przeczytałem z zaciekawieniem ten wątek i... zawisło w próżni. Wydaje mi się, że Moderatorzy powinni znać odpowiedź na proste pytanie: Czy karty "zbliżak" obsługiwane są na dzień dzisiejszy WYŁĄCZNIE przez bankomaty ING banku z funkcją zbliżeniową? Natomiast jeśli są bankomaty z funkcją zbliżeniową innych banków umożliwiające wypłatę "zbliżakiem"... to JAKICH banków konkretnie?
Na marginesie- w związku z tym, że kilka miesięcy temu zainwestowałem w zbliżaka- chciałem bankowi serdecznie podziękować za zlikwidowaniem bankomatów z funkcją zbliżeniową w okolicy mojego domu (Katowice, plac Gwarków). Dzięki temu nie wypłacam zbyt często i oszczędzam na starość.
29-10-2017 22:02
Za pomocą Zbliżaka możesz wypłacać pieniądze w bankomatach zbliżeniowych ING Banku oraz sieci Planet Cash. Jeżeli korzystasz z naszej aplikacji, pieniądze możesz również wypłacać za pomocą kodów BLIK.
Dodatkowo, Zbliżakiem pieniądze możesz wypłacać przez Cashback przy okazji zakupów. Ta usługa jest bezpłatna.
Witaj,
do skorzystania z OKO Premium i z OKO Bonus Max potrzebne jest posiadanie statusu klienta Premium. Podam jakie warunki powinny być spełnione, żebyśmy wysłali zaproszenie.
Potrzebne jest spełnieni
Masz rację - jest to jeden ze sposobów, w jaki można było podejść do tego posta. Dodam, że w systemie iOS wchodzi w grę tylko ponowna instalacja aplikacji
28-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |