10-07-2017 07:50
Ale osoby na infolinii już TAK...
28-10-2017 22:19
Witam, przeczytałem z zaciekawieniem ten wątek i... zawisło w próżni. Wydaje mi się, że Moderatorzy powinni znać odpowiedź na proste pytanie: Czy karty "zbliżak" obsługiwane są na dzień dzisiejszy WYŁĄCZNIE przez bankomaty ING banku z funkcją zbliżeniową? Natomiast jeśli są bankomaty z funkcją zbliżeniową innych banków umożliwiające wypłatę "zbliżakiem"... to JAKICH banków konkretnie?
Na marginesie- w związku z tym, że kilka miesięcy temu zainwestowałem w zbliżaka- chciałem bankowi serdecznie podziękować za zlikwidowaniem bankomatów z funkcją zbliżeniową w okolicy mojego domu (Katowice, plac Gwarków). Dzięki temu nie wypłacam zbyt często i oszczędzam na starość.
29-10-2017 22:02
Za pomocą Zbliżaka możesz wypłacać pieniądze w bankomatach zbliżeniowych ING Banku oraz sieci Planet Cash. Jeżeli korzystasz z naszej aplikacji, pieniądze możesz również wypłacać za pomocą kodów BLIK.
Dodatkowo, Zbliżakiem pieniądze możesz wypłacać przez Cashback przy okazji zakupów. Ta usługa jest bezpłatna.
Mam ten sam problem. Jak to rozwiązać?
24-11-2024Witam,
mam podobnie, podczas próby aktywacji aplikacji wszystko przebiega prawidłowo aż do przyjścia smsa z kodem i po jego wpisaniu do aplikacji pojawia się ekran na wpisanie kodu przekazanego przez p
... 24-11-2024I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |