Odpowiedz

Re.: Zbliżaki - inne bankomaty

Ale osoby na infolinii już TAK...

Odpowiedz
0 Lajków
kastusksg
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
5
0
06-07-2017
Wiadomość 11 z 13 (5 839 wyświetleń)

Re.: Zbliżaki - inne bankomaty

Witam, przeczytałem z zaciekawieniem ten wątek i...  zawisło w próżni. Wydaje mi się, że Moderatorzy powinni znać odpowiedź na proste pytanie: Czy karty "zbliżak" obsługiwane są na dzień dzisiejszy WYŁĄCZNIE przez bankomaty ING banku z funkcją zbliżeniową?  Natomiast jeśli są bankomaty z funkcją zbliżeniową  innych banków umożliwiające wypłatę "zbliżakiem"... to JAKICH  banków konkretnie?

Na marginesie- w związku z tym, że kilka miesięcy temu zainwestowałem w zbliżaka- chciałem bankowi serdecznie podziękować za zlikwidowaniem bankomatów z funkcją zbliżeniową  w okolicy mojego domu (Katowice, plac Gwarków). Dzięki temu nie wypłacam zbyt często i oszczędzam na starość.

Odpowiedz
0 Lajków
zett1
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
20
1
28-10-2017
Wiadomość 12 z 13 (5 329 wyświetleń)

Re: Re.: Zbliżaki - inne bankomaty

Za pomocą Zbliżaka możesz wypłacać pieniądze w bankomatach zbliżeniowych ING Banku oraz sieci Planet Cash. Jeżeli korzystasz z naszej aplikacji, pieniądze możesz również wypłacać za pomocą kodów BLIK.

Dodatkowo, Zbliżakiem pieniądze możesz wypłacać przez Cashback przy okazji zakupów. Ta usługa jest bezpłatna.

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
146
04-09-2015
Wiadomość 13 z 13 (5 215 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Błąd aktywacji aplikacji na iPad

Dziękujemy za przekazane informacje. Obecnie nie mamy możliwości przeanalizowania logów aplikacji, ponieważ proces aktywacji nie został zakończony. Na podstawie przekazanych informacji wynika, że prob

...

21-07-2026
Re: Problem z płatnościami zbliżeniowymi BLIK

Mam ten sam problem z płatnością.

Ktoś rozwiązał problem?

Xioami Redmi Note. Od 2 tygodni nie mogę płacić telefonem.

Próbowałem wszystkiego!

- myślałem że mi się udało zmieniając z powrotem motyw z ciemne

...

20-07-2026
Re: Re.: Problem z płatnością zbliżeniową Google Pay NFC

Ja już się kontaktowałem zarówno telefonicznie, jak i na czacie, to poinformowano mnie, że to ja mam coś źle ustawione i zamknięto sprawę.

17-07-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy