Odpowiedz
Opcje
- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Nadpłata karty kredytowej
24-05-2021 09:58
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam,
Przed zamknięciem karty kredytowej, dosyć znacznie ja nadpłaciłem żeby nie było jakichś brakujących kwot na moment zakończenia jej ważności. Karta dziś zmieniła status w aplikacji mobilnej na "Zamknięta" a środki z niej nie są uwzględnione w ogólnym zarysie konta "mam". Zakładam, że zamknięcie się powiodło i teraz moje pytanie. Kiedy mogę spodziewać się przelania nadpłaty na wskazane w oddziale konto Direct?
Przed zamknięciem karty kredytowej, dosyć znacznie ja nadpłaciłem żeby nie było jakichś brakujących kwot na moment zakończenia jej ważności. Karta dziś zmieniła status w aplikacji mobilnej na "Zamknięta" a środki z niej nie są uwzględnione w ogólnym zarysie konta "mam". Zakładam, że zamknięcie się powiodło i teraz moje pytanie. Kiedy mogę spodziewać się przelania nadpłaty na wskazane w oddziale konto Direct?
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
25-05-2021 10:06
Re: Nadpłata karty kredytowej
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@bartek88h Proszę, skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING lub na infolinii pod numerem 32 357 00 69. Tam będziemy mogli przyjąć od Ciebie dyspozycję przeksięgowania tych pieniędzy na Twoje konto Dzięki temu otrzymasz swoją nadwyżkę z powrotem, a karta zostanie już ostatecznie zamknięta
***Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj