Odpowiedz

Moja karta - wybrana grafika

Chciałem zamówić nową kartę z wybraną grafiką. Dodałem taką jak w załączniku i niestety została odrzucona - powód "wizerunek znanej postaci". Pomóżcie proszę kto to jest na tym wizerunku bo chyba nie poznaje? No po prostu nie kojarzę gościa! Może to Pan prezes lub miłościwie nam panujący Pan Prezydent?

trooper3-900x600.jpg ‏1 KB
Odpowiedz
0 Lajków
ROB
ROB
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
33
4
25-02-2017
Wiadomość 1 z 2 (4 286 wyświetleń)

Re: Moja karta - wybrana grafika

Jeżeli chciałbyś w tej sprawie otrzymać dodatkowe wyjaśnienia, proszę skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING. Specjalista zapisze odpowiednią dyspozycję. Czat znajdziesz na dole strony po zalogowaniu do Mojego ING

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
810
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (4 216 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Zauwafne urządzenia przy autoryzacji kluczem U2F / 2FA

Mateusz dzięki za odpowiedź. Pozostaje zatem pytanie czy ING rozważa wprowadzenie takiej samej możliwości dla wersji przeglądarkowej jak dla wersji mobilnej? Chodzi o możliwość wyłączenia konieczności

...

21-07-2026
Nadpłata kredytu, skrócenie okresu jak to zrobić

Cześć,

moja rata kapitałowa wynosi 1000 zł i  taką kwotą zrobiłam nadpłatę w aplikacji. Chciałabym skrócić okres kredytowania, a z automatu zmniejszło mi ratę. 

Czy aby to zrobić to należy wejść w apce

...

21-07-2026
Re: Zauwafne urządzenia przy autoryzacji kluczem U2F / 2FA

1. Takie rozwiązanie działa w aplikacji mobilnej, tam użytkownik może zdecydować, czy chce używać klucza u2f przy każdym logowaniu
2. Jeśli klucz jest dodany do aplikacji mobilnej, to poprosimy o niego

...

21-07-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy