29-05-2017 17:37
Witam serdecznie, mam problem a mianowicie nie mogę wypłacić pieniędzy z bankomatów w Niemczech, posiadam karte VISA jak i konto z lwem direct w ING Banku. O co może chodzić?
30-05-2017 14:16
Polecam spojrzeć na limity transakcyjne. ![]()
30-05-2017 15:37
@Samachet jak sugeruje @PaniPomocna ustaw, proszę, prawidłowe limity dzienne swojej karty do wypłat za granicą:
Jeżeli limity masz ustawione na wystarczającym poziomie, skontaktuj się z nami (telefonicznie lub przez wiadomość w bankowości internetowej). Sprawdzimy, dlaczego nie możesz wypłacić pieniędzy.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |