29-05-2017 17:37
Witam serdecznie, mam problem a mianowicie nie mogę wypłacić pieniędzy z bankomatów w Niemczech, posiadam karte VISA jak i konto z lwem direct w ING Banku. O co może chodzić?
30-05-2017 14:16
Polecam spojrzeć na limity transakcyjne. ![]()
30-05-2017 15:37
@Samachet jak sugeruje @PaniPomocna ustaw, proszę, prawidłowe limity dzienne swojej karty do wypłat za granicą:
Jeżeli limity masz ustawione na wystarczającym poziomie, skontaktuj się z nami (telefonicznie lub przez wiadomość w bankowości internetowej). Sprawdzimy, dlaczego nie możesz wypłacić pieniędzy.
Rozumiem, że nowy wygląd karty może budzić mieszane odczucia, zwłaszcza jeśli byłeś przyzwyczajony do poprzedniej wersji. Przekazałam Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu. Każda opinia klientów jest d
... 14-07-2026Dzień dobry. Dostałem nową KARTĘ przedpłaconą. KARTĘ??? Czy tylko ja mam wrażenie, że to postępujące dziadostwo??? To jakaś przywieszka z ceną, cienka i giętka, mało czytelna i jakby pusta, CO TO JEST
... 14-07-2026Podaj nam proszę dokładny model iPad'a jakiego posiadasz wraz z numerem systemu iOS jaki posiadasz. Przyjrzymy się temu.
13-07-2026