29-05-2017 17:37
Witam serdecznie, mam problem a mianowicie nie mogę wypłacić pieniędzy z bankomatów w Niemczech, posiadam karte VISA jak i konto z lwem direct w ING Banku. O co może chodzić?
30-05-2017 14:16
Polecam spojrzeć na limity transakcyjne. ![]()
30-05-2017 15:37
@Samachet jak sugeruje @PaniPomocna ustaw, proszę, prawidłowe limity dzienne swojej karty do wypłat za granicą:
Jeżeli limity masz ustawione na wystarczającym poziomie, skontaktuj się z nami (telefonicznie lub przez wiadomość w bankowości internetowej). Sprawdzimy, dlaczego nie możesz wypłacić pieniędzy.
Mniej więcej od tygodnia prawidłowo działa uzupełnianie pól logowania za pomocą Bitwardena. Nie wiem co prawda kto faktycznie to rozwiązał (Bitwarden czy ING), jednak jeżeli to zmiana po stronie banku
... 13-05-2026Nie będę wam za darmo pomagał w debugowaniu błędu. Scenariusz znacie. Problem występuje zawsze w opisanej sytuacji, od co najmniej kliku tygodni. Możecie go naprawić, albo mieć klienta gdzieś i to ola
... 13-05-2026Ta sytuacja wymaga sprawdzenia. Prosimy o kontakt na czacie w Moim ING oraz o przekazanie dokładnej daty i godziny wystąpienia problemu.
13-05-2026