Odpowiedz

Karta kredytowa z technologią zbliżeniową

Spory czas temu jeszcze na poprzednim forum składałem zapytanie dotyczące wprowadzenia technologii zbliżeniowej do kart kredytowych wydawanych przez bank. Możliwe że jestem jedyną osobą która składa takie zapytanie Emotikon: Mrugający czy prowadzone są jakieś prace nad wdrożeniem tej płatności?

Lukasz_K
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
2
19-01-2016
Wiadomość 1 z 2 (4 009 wyświetleń)

Re.: Karta kredytowa z technologią zbliżeniową

Jesteśmy świadomi potrzeb klientów i trwają prace nad ulepszeniami w naszej ofercie kart kredytowych, w tym właśnie wprowadzenie funkcjonalności płatności zbliżeniowych. Na chwilę obecną nie jesteśmy jednak w stanie podać konkretnego terminu.

DietmarW
Były moderator
Były moderator icon
29
10
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 922 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Ciągła aktywacja aplikacji

Ja korzystam z aplikacji regularnie (dziś również), a i tak przy kolejnej próbie logowania aplikacja mi wyrzuciła komunikat, że muszę aktywować konto. Czy to normalne?

24-03-2025
Prośba o pomoc w przyspieszeniu reklamacji - bankomat.

Witam, wypłacałam 2000 z bankomatu. Konto zostało obciążone, bankomat pokazał komunikat o awarii, wypluł jedynie kartę. Poradzono mi poczekać aż kwota zejdzie z blokad. Zeszła. Złożyłam reklamacje. Te...

24-03-2025
Re.: Private banking - kryteria (suma inwestycji)

Inwestycje to suma wartości wynikających z inwestycji w fundusze inwestycyjne lub produkty oparte o fundusze inwestycyjne, produkty strukturyzowane, produkty ubezpieczeniowe o charakterze inwestycyjny

...

24-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy