Odpowiedz

Karta kredytowa a przelew własny

Czy w przypadku przelewu własnego lub przelewu na rachunek innej osoby posiadającej konto w ING pobierana jest jakaś opłata?
Odpowiedz
0 Lajków
madlen_tuscany
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
04-09-2024
Wiadomość 1 z 3 (1 294 wyświetleń)

Re.: Karta kredytowa a przelew własny

[ Edytowane ]

(edytowane) nie ma okresu bezodsetkowego, od razu naliczane są odsetki.

Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
160
45
02-12-2022
Wiadomość 2 z 3 (1 279 wyświetleń)

Re.: Karta kredytowa a przelew własny

madlen_tuscany Przelew dowolny i przelew własny zrobiony z rachunku karty kredytowej przez Moje ING jest z prowizją 2% przelewanej kwoty, min. 5 zł. Nie obowiązuje okres bezodsetkowy. Odsetki naliczamy od dnia wykonania przelewu do spłaty całkowitej karty kredytowej.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
598
127
12-04-2017
Wiadomość 3 z 3 (1 261 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Wynajem długoterminowy samochodu czy leasing?

Pamiętaj, ze rata leasingu może się wydawać niższa niż rata najmu, ale często są to jedynie pozory. W wielu przypadkach leasing oznacza zwiększone koszty ubezpieczenia auta - raz że leasing narzuca wa...

28-01-2025
Re.: Saldo z poprzedniego miesiąca przy zajęciu egzekucyjnym

Dzień dobry,
przez Społeczność nie mamy możliwości analizy tej sytuacji. Jest to ogólny kontakt.
Prosimy, napisz do nas na czacie w Moim ING od poniedziałku do piątku od 8:00 do 18:00. Specjalista od za

...

28-01-2025
Re.: Wypowiedzenie konta

W tej sprawie skontaktuj się z nami na czacie po zalogowaniu do Mojego ING lub infolinią pod numerem 32 357 00 69. Zamknięcie konta jest nieodwracalne.

27-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy