Odpowiedz

Czy mam szansę na kartę kredytową?

Witam!

Zakończyłam właśnie staż i w związku z obowiązkiem zatrudnienia po nim mam umowę o pracę. Zatrudnienie narzucone prze urząd pracy ma trwać 1 rok, jednak pracodawca zaoferował pierwszą 3 miesięczną i kolejną na czas nieokreślony. Czy w związku z tym mam szansę na przyznanie karty kredytowej? 

Odpowiedz
0 Lajków
ZUzana
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
05-12-2017
Wiadomość 1 z 3 (4 487 wyświetleń)

Re.: Czy mam szansę na kartę kredytową?

Aby wnioskować o kartę kredytową, twoja umowa musi być na 12 miesięcy do przodu, 

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 3 (4 441 wyświetleń)

Re: Czy mam szansę na kartę kredytową?

ZUzana, tak jak pisze source, abyś mogła zawnioskować o kartę kredytową Twoja umowa powinna być podpisana w chwili obecnej z pracodawcą na min. 1 rok do przodu. Będziesz mogła złożyć wniosek od razu, gdy Twoja umowa przejdzie na czas nieokreślony. Ważne, że wymagamy dochodu w wysokości min. 800 zł netto. Jeśli Twoje wynagrodzenie z tytułu umowy o pracę wpłynie na konto w naszym banku od co najmniej 3 miesięcy, potwierdzimy go przelewami na rachunek.
Informacje o kartach kredytowych, które oferujemy znajdziesz tutaj.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1122
224
07-06-2017
Wiadomość 3 z 3 (4 386 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja nie rozumiem takiego działania. Tak jak by to celowo było robione. Ale może wizerunkowo jako marketingowy element dobrej oferty marżowej się to sprawdza. Potem może mają że już target na kwartał 1

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Problem z ing jest taki, że oni podczas decyzji proszą kilka razy o jakiś dokument co przesuwa termin wydania decyzji o tygodnie.. zamiast zweryfikować w odpowiednim etapie wszystko co później pojedyn

...

01-04-2025
Re.: Rozpatrzenie wniosku

szkoda słów, to są amatorzy i to jest od lat praktykowane. Przecież sprawdzenie dokumentów ile moze zajac? godzine? to chyba z kawą i toaletą. Nie macie przygotowanej check listy? i pracownik nie wery

...

01-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy