06-04-2020 12:35
Dzień dobry,
Posiadam portfel inwestycyjny w innym domu maklerskim, nie odpowiada mi system który tam posiadam, wiem że ING ma więcej udogodnień które by mi pasowały.
Czy jest możliwość przeniesienia/migracji swojego portfela i inwestycji do ING z innego DM?
06-04-2020 14:02
Oczywiście. W skrócie ścieżka wygląda tak:
1. Otwierasz konto maklerskie w ING.
2. W swoim domu maklerskim składasz dyspozycję przeniesienia papierów na to nowe konto w ING.
3. Czekasz kilka dni i masz papiery w ING.
Co ważne - opłatę za przeniesienie pobiera dom maklerskim, w którym dziś masz papiery. My nie pobieramy opłat za transfer.
06-04-2020 20:57
dziękuję!
06-04-2020 21:07
Polecamy się 😉
Mniej więcej od tygodnia prawidłowo działa uzupełnianie pól logowania za pomocą Bitwardena. Nie wiem co prawda kto faktycznie to rozwiązał (Bitwarden czy ING), jednak jeżeli to zmiana po stronie banku
... 13-05-2026Nie będę wam za darmo pomagał w debugowaniu błędu. Scenariusz znacie. Problem występuje zawsze w opisanej sytuacji, od co najmniej kliku tygodni. Możecie go naprawić, albo mieć klienta gdzieś i to ola
... 13-05-2026Ta sytuacja wymaga sprawdzenia. Prosimy o kontakt na czacie w Moim ING oraz o przekazanie dokładnej daty i godziny wystąpienia problemu.
13-05-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |