Jak inwestować

Odpowiedz

Automatyczne anulowanie zlecenia PKC

Witam,

Dzisiaj rano złożyłem zlecenie PKC na papiery spółki SimFabric, równo o godzinie 11 zlecenie zostało anulowane bez mojej ingerencji. Jako nowicjusz chciałbym spytać co może być tego przyczyną? Czy czegoś nie rozumiem w zleceniach PKC?

Odpowiedz
0 Lajków
Pelulator
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
17-03-2020
Wiadomość 1 z 3 (2 735 wyświetleń)

Re.: Automatyczne anulowanie zlecenia PKC

Na tej spółce dzisiaj jeszcze giełda nie puściała transakcji, bo jest zawieszona na górnych widełkach. Jak złożyłeś zlecenie, to system przeliczył ci wartość po górnych widełkach. Giełda rozszerzyła widełki na 4,80 zł i nie starczyło ci pokrycia. Stąd odrzucenie. 

Zadzwoń do naszych maklerów pod numer 32 357 00 32. Będą w stanie pomóc Ci bezpośrednio.

DarekN
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
159
63
30-10-2015
Wiadomość 2 z 3 (2 732 wyświetleń)

Re.: Automatyczne anulowanie zlecenia PKC

Rozumiem, dziękuję za odpowiedź, dodałem środki na konto maklerskie i złożyłem nowe zlecenie

Odpowiedz
0 Lajków
Pelulator
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
17-03-2020
Wiadomość 3 z 3 (2 730 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Wycofanie płatności HCE w aplikacji mobilnej

Witam,

ostatnio dowiedziałem się o planowanym wycofaniu płatności HCE w aplikacji Moje ING, które zostało opisane w informacji prasowej z 10 marca. Czy jest zaplanowana alternatywa, która oferuje iden

...

02-04-2025
Re.: Negocjacja marzy

Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING wybierz: Pomoc i kontak...

02-04-2025
Re.: OKO dziecka

Mam zablokowane 200 tys na koncie oszczędnościowym na dziecko na 1.5% . Idę do sądu ,wypłacam wszystkie pieniądze i zmieniam konto na inny bank . Nigdy więcej ING

02-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy