Jak inwestować

Odpowiedz

Re.: jak ustawić stop loss w ING makler??

Te regulacje giełdowe to Szczegółowe Zasady Obrotu Giełdowego. Jeżeli jesteś zainteresowany szczegółami to skontaktuj się z naszymi Maklerami, oni Ci wszystko wyjaśnią.

Odpowiedz
0 Lajków
KrzysztofN
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
58
12
12-06-2020
Wiadomość 21 z 23 (4 539 wyświetleń)

Dzień dobry, 

Chciałem się upewnić w moim rozumowaniu. Kupiłem akcję. W pierwszej kolejności wystawiłem zlecenie STOP LOSS.  Po jakimś czasie postanowiłem je zmodyfikować o sprzedaż z LIMITEM. Po wykonaniu modyfikacji pojawiło mi się takie cudo jak na zdjęciu. 

Moje pytanie brzmi - Czy mam w tym wypadku sprzedaż z Limitem i działającego STOP Loss? Przynajmniej jak to tak rozumiem. 

Odpowiedz
0 Lajków
Mad
Mad
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
01-06-2022
Wiadomość 22 z 23 (3 778 wyświetleń)

Nie można wystawić dwóch zleceń sprzedaży na te same akcje, ponieważ wystawienie zlecenia sprzedaży akcji powoduje ich blokadę na koncie maklerskim.

Skontaktuj się w tej sprawie z infolinią biura maklerskiego nr 32 3570032 (infolinia dostępna jest w dni robocze w godzinach od 8:00 do 18:00).

Po identyfikacji będziemy mogli odpowiedzieć na Twoje pytanie - sprawdzimy jakie zlecenia wystawiłeś na swoim koncie.

Odpowiedz
0 Lajków
PawełH
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
93
20
15-06-2020
Wiadomość 23 z 23 (3 762 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Regulamin konkursu “IDEALNY ASYSTENT FESTIWALOWY”

Regulamin konkursu “IDEALNY ASYSTENT FESTIWALOWY”
Obowiązuje od 15 maja 2025 r.

§1 Wprowadzenie
1. Organizatorem Konkursu (zwanego dalej: „Konkursem”) jest ING Bank Śląski S.A. z siedzibą w Katowicach,

...

15-05-2025
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Przyłączam się do niezadowolenia przez wyłącznie tej funkcjonalności tracicie klienta. Pewnie was to nie obchodzi bo co taką dużą firmę obchodzi pare nic nie znaczących plotek.

14-05-2025
Re.: Kredyt hipoteczny na dom letniskowy

W tej sprawie skontaktuj się z naszymi specjalistami hipotecznymi odpowiedzialnymi za ofertę. Rozmowę umówisz tutaj: https://www.ing.pl/indywidualni/kredyty-i-pozyczki/kredyt-hipoteczny 

13-05-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy