Jak inwestować

Odpowiedz

Re.: jak ustawić stop loss w ING makler??

Te regulacje giełdowe to Szczegółowe Zasady Obrotu Giełdowego. Jeżeli jesteś zainteresowany szczegółami to skontaktuj się z naszymi Maklerami, oni Ci wszystko wyjaśnią.

Odpowiedz
0 Lajków
KrzysztofN
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
59
12
12-06-2020
Wiadomość 21 z 23 (5 356 wyświetleń)

Dzień dobry, 

Chciałem się upewnić w moim rozumowaniu. Kupiłem akcję. W pierwszej kolejności wystawiłem zlecenie STOP LOSS.  Po jakimś czasie postanowiłem je zmodyfikować o sprzedaż z LIMITEM. Po wykonaniu modyfikacji pojawiło mi się takie cudo jak na zdjęciu. 

Moje pytanie brzmi - Czy mam w tym wypadku sprzedaż z Limitem i działającego STOP Loss? Przynajmniej jak to tak rozumiem. 

Odpowiedz
0 Lajków
Mad
Mad
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
01-06-2022
Wiadomość 22 z 23 (4 595 wyświetleń)

Nie można wystawić dwóch zleceń sprzedaży na te same akcje, ponieważ wystawienie zlecenia sprzedaży akcji powoduje ich blokadę na koncie maklerskim.

Skontaktuj się w tej sprawie z infolinią biura maklerskiego nr 32 3570032 (infolinia dostępna jest w dni robocze w godzinach od 8:00 do 18:00).

Po identyfikacji będziemy mogli odpowiedzieć na Twoje pytanie - sprawdzimy jakie zlecenia wystawiłeś na swoim koncie.

Odpowiedz
0 Lajków
PawełH
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
94
20
15-06-2020
Wiadomość 23 z 23 (4 579 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy