24-12-2020 11:02
Te regulacje giełdowe to Szczegółowe Zasady Obrotu Giełdowego. Jeżeli jesteś zainteresowany szczegółami to skontaktuj się z naszymi Maklerami, oni Ci wszystko wyjaśnią.
01-06-2022 11:28
Dzień dobry,
Chciałem się upewnić w moim rozumowaniu. Kupiłem akcję. W pierwszej kolejności wystawiłem zlecenie STOP LOSS. Po jakimś czasie postanowiłem je zmodyfikować o sprzedaż z LIMITEM. Po wykonaniu modyfikacji pojawiło mi się takie cudo jak na zdjęciu.
Moje pytanie brzmi - Czy mam w tym wypadku sprzedaż z Limitem i działającego STOP Loss? Przynajmniej jak to tak rozumiem.
01-06-2022 14:51
Nie można wystawić dwóch zleceń sprzedaży na te same akcje, ponieważ wystawienie zlecenia sprzedaży akcji powoduje ich blokadę na koncie maklerskim.
Skontaktuj się w tej sprawie z infolinią biura maklerskiego nr 32 3570032 (infolinia dostępna jest w dni robocze w godzinach od 8:00 do 18:00).
Po identyfikacji będziemy mogli odpowiedzieć na Twoje pytanie - sprawdzimy jakie zlecenia wystawiłeś na swoim koncie.
Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Witam. Robiłam już kilka nadpłat, w różnych kwotach i dniach. Jak skrócić okres kredytowania? Niestety za każdym razem otrzymuje informację „Nie możesz teraz skrócić okresu kredytowania”. Nie chce mni
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
2 | |
2 | |
2 | |
1 | |
1 |