Jak inwestować

Odpowiedz

Sugestia - Makler w aplikacji mobilnej (chyba że opcja jest tak schowana że jej nie zlokalizowałem)

Proszę o rozważenie opcji dodania skrótu do rachunku maklerskiego w aplikacji mobilnej (osobiście używam systemu Android)

Jestem użytkownikiem ze zautomatyzowanymi transakcjami na to co mnie dotyczy (polecenia zapłaty) - co skutkowało 1 wejściem na tydzień-miesiąc

Stałem się jednak aktywnym użytkownikiem aplikacji ze względu na Rachunek maklerski (otrzymałem komunikat o byciu w 10% najbardziej aktywnych użytkowników aplikacji); i moim zdaniem konieczność wybrania konta (logowanie biometryczne), następnie rachunku maklerskiego (Giełda) i "Przejdź do maklera" jest czasochłonna, w szczególności gdy załadowanie kolejnych danych chwilę zajmuje.

Uważam że możliwość dodania skrótu "Makler" na ekranie głównym/logowania jest uzasadniona (ew. wydzielenie widgetu/aplikacji, która pozwoli na szybsze dotarcie do Maklera)

Odpowiedz
0 Lajków
mikavelli
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
16-01-2023
Wiadomość 1 z 2 (2 910 wyświetleń)

Re.: Sugestia - Makler w aplikacji mobilnej (chyba że opcja jest tak schowana że jej nie zlokalizowa

Dziękuję za sugestię, przekażę ją do naszych specjalistów. Tymczasem proponuję spróbować innego sposobu wejścia do modułu Makler: po zalogowaniu do Moje ING można kliknąć w ikonę ludzika a później w opcję Osobiste. Wówczas pojawi się opcja wyboru Maklera i w ten sposób można szybko przejść do swojego konta maklerskiego. 

KrzysztofN
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
58
12
12-06-2020
Wiadomość 2 z 2 (2 780 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy