12-12-2022 19:18
Witam
Mam dwa pytania odnośnie konta maklerskiego.
1) czy jeżeli zmienię konto elastyczne na aktywne, jest później możliwość powrotu do konta elastycznego?
2) w koncie aktywnym jest dostęp do aplikacji Notowania 5 Max, czy w tej aplikacji jest dostęp do jednej linii ofert czy może do pełnego arkusza zleceń?
13-12-2022 10:44
1. Wielokrotnie można zmieniać wariant konta maklerskiego. Koszt każdej zmiany wynosi 15 zł.
2. W programie Notowania 5 Max widoczny jest ten sam pakiet notowań, który Klient ma w module Makler (pakiet: "Pełny arkusz ofert dla każdego instrumentu finansowego" udostępniamy tylko przez program Notowania 4/5 Max.)
Zapisaliśmy Twoje uwagi w temacie funkcjonalności Mojego ING. Jeśli podczas wpisywania numeru konta pojawia się kłopot, przeskakuje kursor, daj nam proszę znać na czacie przez Moje ING.
Zapiszemy zgłos
Dzień dobry,
Od ponad dekady jestem w ING i niemal od początku mam Smart Saver. Czy planowane jest podniesienie limitu 5000?
Pytam, bo już nie pamiętam kiedy ostatnio zwiększano tę kwotę. Nie chcę skła
... 09-12-2023Obecnie problem zniknął. Logowanie kodem U2F do ING przebiega podobnie jak na kompie - przyłóż -> pin -> przyłóż i jak na razie wychodzi na to, że zostało to naprawione.
08-12-2023Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
6 | |
2 | |
2 | |
2 | |
1 |