11-10-2024 14:31
Czy ING ma w planach zmianę swojego Maklera?
Tu nie chodzi o jakieś wymysły ale dostosowanie się do rynku.
Każda Wasza konkurencja (mBank, Santander, Millenium, Pekao, PKO BP itd) ma w swoich maklerach dostęp do giełd zagranicznych i możliwość tam kupowania ETFów.
Niektóre maklery w bankach maja nie tylko możliwość inwestowania w IKE ale również w IKZE i to na rynkach zagranicznych.
Coraz więcej ludzi interesuje inwestowanie. Przez to tracicie klientów, bo jeśli nie interesują ich tylko fundusze inwestycyjne i GPW to zabierają zabawki do konkurencji. A to nie jeden bank (pomijam tylko maklerów np XTB) ale cała praktycznie konkurencja ING
Czy w ogóle ING obserwuje rynek? Czy chociaż nad tym pracujecie, żeby poszerzyć ofertę Waszego Maklera?!
11-10-2024 15:12
Aktualnie nie prowadzimy prac nad wdrożeniem w ramach konta maklerskiego dostępu do giełd zagranicznych oraz udostępnieniem konta maklerskiego w formie IKE lub IKZE.
17-11-2024 12:00
Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępujemy do programów, nie planujemy zwiększania dostępności maklera".
Trochę szkoda, bo faktycznie jest to teraz prężny rynek a obecna oferta konta maklerskiego jest bardzo uboga.
Można poznać trochę szczegółów z tym związanych, w sensie co stoi za takim a nie innym podejściem?
Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Witam. Robiłam już kilka nadpłat, w różnych kwotach i dniach. Jak skrócić okres kredytowania? Niestety za każdym razem otrzymuje informację „Nie możesz teraz skrócić okresu kredytowania”. Nie chce mni
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
2 | |
2 | |
2 | |
1 | |
1 |