Jak inwestować

Odpowiedz

Konto maklerskie czy rachunek inwestycyjny?

Jakiś czas temu zakupiłem trochę akcji. Mam teraz złożyć Dyspozycję deponowania akcji na rachunku inwestycyjnym. Muszę założyć rachunek inwestycyjny. Czy dostępne w Państwa ofercie „konto maklerskie” to właśnie ten typ rachunku?
Odpowiedz
0 Lajków
OldSkull
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
21-10-2019
Wiadomość 1 z 4 (13 251 wyświetleń)

Re.: Konto maklerskie czy rachunek inwestycyjny?

Tak,

rachunek inwestycyjny, rachunek maklerski, konto maklerskie to jedno i to samo. U nas ten rachunek nazywamy kontem maklerskim.

DarekN
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
159
63
30-10-2015
Wiadomość 2 z 4 (13 244 wyświetleń)

Witam!

Założyłam konto maklerskie, jednak nigdzie nie mogę znaleźć numeru rachunku inwestycyjnego. Bardzo proszę o pomoc.

Odpowiedz
0 Lajków
martag
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
22-11-2019
Wiadomość 3 z 4 (12 702 wyświetleń)

Kliknij w bąbel Giełda -> Konto maklerskie. W informacjach o produkcie znajdziesz 26-cio cyfrowego "Numer rachunku inwestycyjnego". Zobacz screen.

Odpowiedz
0 Lajków
DarekN
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
159
63
30-10-2015
Wiadomość 4 z 4 (12 696 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy